Keresés
Generic filters

Költözés miatt ideiglenesen bezár a T-Szol Központi Ügyfélszolgálata

T-Szol ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodája a jelenlegi – Fő tér 18/E alatti – címről elköltözik a Megyeháza téri Városkapu Szolgáltató és Üzletházba. A költözés miatt 2022. június 2. csütörtöktől az ügyfélszolgálati ügyintézés ideiglenesen felfüggesztésre kerül.

A T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodája június 2. csütörtöktől ideiglenesen felfüggeszti személyes és telefonos ügyfélfogadását, de ez nem befolyásolja az e-mailek fogadását a tavho.ugyfelszolgalat@tszol.hu címen. Műszaki hiba esetén továbbra is elérhetik kollégáinkat az éjjel-nappal hívható 34/200 288-as telefonszámon és a tavho.hibabejelentes@tszol.hu
e-mail címen.

Június 7-től a telefonos ügyintézés újra elérhető lesz, a személyes ügyintézés pedig kizárólag a 34/600-700-as számon történő telefonos előzetes egyeztetés után lesz lehetséges. Az online időpontfoglalás ideiglenesen szünetel.

Technikai okok miatt június 10-én (pénteken) az ügyfélszolgálat egy napra ismételten bezár, mind a személyes, mind a telefonos ügyintézést tekintve.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Hamarosan várjuk Önöket az új ügyfélszolgálatunkon!

Ugrás a tartalomhoz