Keresés
Generic filters

Kiemelkedő Távhő Ökocímke minősítés a T-Szol Zrt. részére

A T-Szol Zrt. tatabányai távhőrendszere kiemelkedő Távhő Ökocímke minősítést ért el, melyet a MaTáSzSz, vagyis a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége állított ki vállalatunk részére.

T Szol ökocímke

A MaTáSzSz Távhő Ökocímke védjegyének célja, hogy a fogyasztók számára nyilvánvalóvá tegye a távhőrendszerek környezetre gyakorolt hatását, a háztartási eszközöknél már jól bevált energiacímkéhez hasonlóan. Ennek segítségével pedig láthatóvá váljon a felhasználók számára, hogy a távhőszolgáltatás valójában mennyire környezetbarát, biztonságos és kényelmes.

A tatabányai távhőrendszer minősítésének két legmagasabb, azaz „A+” és egy „B” értéke az utóbbi években végrehajtott távhőrendszer felújításoknak, valamint a nagyrészt biomasszával fűtött erőműnek köszönhető. Vállalatunk a kiváló értékekkel rendelkező Távhő Ökocímkét 3 éven keresztül használhatja, ezzel elismerve, hogy a város távhőszolgáltatójának energiafelhasználása hatékonyan és környezetbarát módon működik.

T Szol Távhő Ökocímke

A T-Szol Zrt. az év elején nyújtotta be pályázatát, melyet a MaTáSzSz Értékelő Bizottsága sikeresnek bírált el. A T-Szol Zrt. Távhő Ökocímkéjét a 19. tavaszi MaTáSzSz konferencia keretében, 2019. május 9-én vehette át Marján György, a T-Szol Zrt. vezérigazgatója. A táblákat Dr. Makai Martina helyettes államtitkár, Orbán Tibor, a MaTáSzSz elnöke és Váci Gergely, a MaTáSzSz operatív vezetője adta át az idei évben sikeres pályázatot benyújtó öt távhőszolgáltató képviselőjének.

 

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás