Keresés
Generic filters

Átalánydíjas/Egyenletes díjfizetés

Tartsa kézben a távfűtés költségét egyenletes hődíjjal, váltson átalánydíjas, vagyis átalány típusú hődíj számlázásra.

A távfűtött lakásokban élőknek a téli időszakban nagy terhet jelent egy nagyobb összegű távhőszámla kifizetése. Erre jelent megoldást az általány típusú hődíj-számlázás. Az egyenletes hődíj-fizetés választásával a T-Szol Zrt. Önnek is lehetővé kívánja tenni, hogy elkerülje az időszakosan jelentkező magasabb kiadásokat, tervezhetőbbé tegye családi költségvetését, azt ne borítsa fel a téli időjárás szélsőséges változása sem.

Az átalány típusú hődíj-számlázás választása esetén ügyfeleink a fűtési hődíjat, illetve az egyedi hőmennyiségmérővel felszerelt fogyasztóknál az egytarifás fűtési díjat választásuk szerint 8, illetve 12 hónapos időre elosztva, egyenlő mértékben fizethetik meg, majd évente egyszer a tényleges fogyasztás alapján elszámolás készül, a hőmennyiségmérő májusi leolvasását követően. Az egyenletes számlázás a melegvíz díját és az alapdíjat nem érinti.

A váltásra való igényét minden évben április 30-ig jelezheti írásban a T-Szol Zrt. Zrt ügyfélszolgálatán. Amennyiben Ön az előző évben már jelezte igényét, úgy választása továbbra is érvényben van, ismételten nyilatkoznia nem kell. A 12 hónapra történő elosztást választó ügyfeleink a június havi számlában, míg a 8 hónapra történő elosztást kérőknél az október havi számlában kerül érvényesítésre először a hődíj.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel, úgy az ügyintézés meggyorsítása érdekében a T-Szol Zrt. honlapjáról letöltheti a bejelentéshez szükséges nyomtatványt, a dokumentumtár Ügyfélszolgálat menüpontjából.

Már jelentős számú fogyasztónk választotta az átalány típusú számlázást, csatlakozzon hozzájuk Ön is és tartsa kézben a távfűtés költségét!

További információ és tájékoztatás Központi Ügyfélszolgálati Irodánkon kérhető.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás