Keresés
Generic filters

Változik a túlfizetések kezelése

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy jogszabályi változás következtében 2023. szeptember 1-től  módosulnak a jóváírások kezelésére vonatkozó szabályok.

Azoknak a fogyasztóknak, akiknek jóváíró számlájuk készül és ennek következtében túlfizetésük keletkezik, a távhőszolgáltatásról szóló 157/2005. (VIII. 15.) Kormányrendelet módosítása értelmében 2023. szeptember 1-től a túlfizetés összege a következő számlá(k)ban elszámolható, amennyiben a fogyasztó ettől eltérően nem rendelkezik.

Amennyiben Ön nem szeretné, hogy a túlfizetés összege az elszámolást követően a későbbi számlá(k)ba kerüljön jóváírása, vagy ha Önnek több fogyasztási helye van, úgy nyilatkoznia szükséges Társaságunk felé. Ez esetben a túlfizetés összegét a nyilatkozatban megadott bankszámlára utaljuk.

A nyilatkozat megtalálható honlapunk  Dokumentumtárában  „Rendelkezés jóváírás kezeléséről” címmel,  vagy személyesen a Központi Ügyfélszolgálati Irodánkban (Tatabánya, Fő tér 8/A). További tájékoztatást telefonon is kérhet kollégáinktól a 0634 600 700-as telefonszámon.

Megszakítás