Keresés
Generic filters

Változások a T-Szol Zrt. ügyfélszolgálatain

T-Szol ügyfélszolgálat

A járványügyi korlátozások enyhítésével összhangban a T-Szol Zrt. ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint változik.

Központi Ügyfélszolgálat (Fő tér 18/E):

Felfüggesztésre kerül a kötelező maszkhasználat, a központi ügyfélszolgálaton – az ügyet intézőkön túl – legfeljebb 7 fő tartózkodhat. Kérjük felhasználóinkat, hogy az ügyintézés során ügyeljenek az előírt védőtávolság és a higiéniás előírások betartására.

Az ügyfelek részére továbbra is javasoljuk az előzetes időpontfoglalást, így elkerülhető a sorban állás. Időpontfoglalás a Központi Ügyfélszolgálatra online a www.tszol.hu/idopontfoglalas honlapcímen, vagy telefonon a 34/600-700-as számon lehetséges.

Kérjük a felhasználókat, hogy lehetőség szerint az ügyfélszolgálat látogatása helyett továbbra is használják a nem személyes ügyintézési formákat (online fiók, telefon, e-mail vagy posta). Erről részletesebb tájékoztatás, az elérhetőségek megjelölésével közleményünk végén olvasható.

Temetkezési Ügyfélszolgálat (Síkvölgyi Temető, 3-as kapu):

Síkvölgyi irodánkban az előzetes időpontfoglalás továbbra is kötelező, valamint szájmaszk viselését kérjük ügyfeleinktől. Időpontfoglalás (nyitvatartási időben): 34/302-295 és 34/309-166.

Megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy sírhelymegváltással és sírhely-meghosszabbítással kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint telefonon intézzék.


A T-Szol Zrt. nem személyes elérhetőségei:

  • Online E-Ügyintézés fiókban intézhető ügyek:
    • Ügyféladatok módosítása
    • Elektronikus fizetés (bankkártyás)
    • Mérőóraállás-bejelentés
    • E-számla igénylése – E-Ügyintézés regisztráció után, mely honlapunk (www.tszol.hu) főoldalán lehetséges. Tájékoztató a regisztráció menetéről:

www.tszol.hu/szolgaltatas/tavhoszolgaltatas/e-szamla

Köszönjük együttműködésüket!

Ugrás a tartalomhoz