Keresés
Generic filters

Újranyit a T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálata

T-Szol ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk a T-Szol Zrt. felhasználóit, hogy a koronavírus miatt ideiglenesen bezárt Központi Ügyfélszolgálati irodánkat (Fő tér 18/E.) 2021. április 19-én hétfőn, óvintézkedések és korlátozások bevezetésével újranyitjuk. A látogatás továbbra is kizárólag előzetes időpontfoglalással és szájmaszk viselésével lesz lehetséges, az intézkedés visszavonásáig.

Az ügyfélszolgálat személyes látogatása az újranyitást követően kizárólag előzetes időpontfoglalással történhet. A foglalásra online a www.tszol.hu/idopontfoglalas honlapcímen, vagy telefonon a 34/600-700-as számon van mód.

Kérjük a kedves felhasználókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, az ügyfélszolgálat látogatása helyett továbbra is a nem személyes ügyintézési formákat válasszák (online fiók, telefon, e-mail vagy posta). Erről részletesebb tájékoztatás, az elérhetőségek megjelölésével közleményünk végén olvasható.

Az időpontfoglaláson túl az ügyfélszolgálat látogatói számára a szájmaszk használata is kötelező.

A várakozóteret és a gyereksarkot lezártuk, az ügyfélszolgálat területén csak az éppen ügyet intézők tartózkodhatnak, ezért megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy a bejárata előtt várakozzanak. Kérjük felhasználóinkat, hogy a személyes ügyintézésre csak egy fő érkezzen (lakásátírás esetén legfeljebb két fő), valamint az ügyintézés során ügyeljenek az előírt védőtávolság és a higiéniás előírások betartására.

Ügyintézőink a megszokott nyitvatartási időben állnak rendelkezésükre:

 • Hétfő: 7 – 19 óráig
 • Kedd: 8 – 14 óráig
 • Szerda: 9 – 17 óráig
 • Csütörtök: 10 – 17 óráig
 • Péntek: 8 – 12 óráig

Közös ügyfélszolgálatunkon a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. is várja ügyfeleit. Látogatása előtt kérjük, tájékozódjon a hulladékkezelő újranyitási feltételeiről a vállalat honlapján (www.vvhulladekkezelo.hu) vagy központi telefonszámán (34/600-700).


A T-Szol Zrt. nem személyes elérhetőségei:

 • Online E-Ügyintézés fiókban intézhető ügyek:
  • Ügyféladatok módosítása,
  • Elektronikus fizetés (bankkártyás),
  • Mérőóraállás-bejelentés,

Társaságunk folyamatosan követi a koronavírussal kapcsolatos helyzetet, és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg további intézkedéseit. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtson felhasználóinak.

Kérjük szíves együttműködésüket, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében.

Ugrás a tartalomhoz