Keresés
Generic filters

Új temetkezési forma az Újtelepi temetőben

t-szol száraz szóró temetés

Tatabányán 2022 novemberétől már a téli időszakban is lehetséges az elhunytak hamvainak szórás útján történő temetése. A hamvak vízmosás által történő szórása már korábban is elérhető volt a Síkvölgyi úti temetőben, mostantól a hozzátartozóknak az Újtelepi temetőben is módjuk nyílik a szórásos temetkezési forma választására.

A T-Szol Zrt. Temetkezési csoportja az elmúlt hónapokban kiépítette Tatabánya első száraz szóróberendezését. A Síkvölgyi úti temetőben már régóta lehetséges a vízbemosásos szórás, azonban az csak az év fagymentes hónapjaiban elérhető. Az új szóróparcella lehetőséget biztosít arra, hogy télen is választható legyen a szórásos temetkezési forma. Számításaink szerint a sírhely több mint 30 évig lesz képes az elhunytak hamvainak befogadására. A száraz szóróparcella az Újtelepi temető új ravatalozójával szembeni kolombárium belső terében található, amellyel kapcsolatban további információt a T-Szol Temetkezési Ügyfélszolgálata tud nyújtani.

A kivitelezés a T-Szol Zrt. saját beruházásában valósult meg, a beruházás bekerülési költsége több, mint nettó 2,5 millió forint volt.

Új temetkezési forma az Újtelepi temetőben
Megszakítás