Keresés
Generic filters

Tatabányai fűtésindítással kapcsolatos tájékoztató

Társaságunk az eddigi gyakorlatnak megfelelően a 2005. évi XVIII. törvény, valamint a Társaságunk üzletszabályzatában foglaltak szerint jár el.

A szeptember 15-e és október 15-e közötti időszakban akkor indítjuk el a fűtésszolgáltatást, ha a napi átlagos külső hőmérséklet három egymást követő napon keresztül 12 oC alá csökken, vagy egy napon nem éri el a 10 Celsius-fokot.

Azokban az épületekben, ahol a fűtési rendszer már korszerűsített, és az elszámolás költségosztás alapján történik, ott a fűtés – amennyiben a műszaki lehetőségek megengedik – a közös képviselet írásos kérésére indítható el. Indítást követően a fűtés már üzemben marad.

Egyedi mérővel felszerelt épületek esetén az indítás az első lakó írásbeli kérésére megtörténik, majd a fűtés a továbbiakban már üzemben marad.

A fentiektől függetlenül, amennyiben egy-egy épület közös képviselete a külső hőmérséklet alakulásától függetlenül kéri a fűtésszolgáltatást, úgy a műszaki lehetőségeinktől függően kollégáink elindítják azt.

A szolgáltatás kérése, esetleges leállítása minden esetben írásban kell, hogy történjen. Az elektronikusan (e-mail) küldött kéréseket is elfogadják kollégáink, az alábbi címen: tavho.hibabejelentes@tszol.hu.

T-Szol Zrt.

Megszakítás