Keresés
Generic filters

Társadalmi felelősségvállalás keretében szépülnek a parkterületek

A T-Szol Csoport a járványidőszakban is áll a Város szolgálatában. Most társadalmi felelősségvállalás keretében szépítjük a város parkterületeit.

A járványveszélyhelyzet kapcsán kialakult állapotban a T-Szol Csoport néhány tagjának fő tevékenységei jelenleg sajnos szünetelnek, ám felváltották azokat más, a koronavírus kapcsán megjelenő feladatok. Ennek keretében az Agora Nonprofit Kft koordinálásban zajlik immár április eleje óta Tatabányán az idősek ételosztási projektje, melyhez a T-Szol Zrt. és a Cseri Strand és Élményfürdő Kft. is csatlakozott, utóbbi tagvállalat ezen felül biztosítja a Szent Borbála Kórház dolgozóinak elszállásolását és ellátását a Sport Hotel és Étteremben.

Az elmúlt napokban újabb kezdeményezést indítottunk. Társadalmi felelősségvállalás keretében – kollégáink egészségét szem előtt tartva kisebb csoportokban –, olyan parkterületek rendbetételét kezdtük meg, melyek az elmúlt időszakban kicsit elvadultak. A héten a Népház-Liget elburjánzott részeinek gazolását, takarítását vállalták önkéntes munkavállalóink. Már az első nap látványos eredményt értek el, köszönjük lelkes munkájukat!

T Szol
Népház-Liget elburjánzott része a takarítás előtt

 

T Szol

T Szol

A következő hetekben több terület szépítését is tervezzük, így a Köztársaság úti virágágy felújítását, a Záray Márta Park gazolását, padjainak festését, illetve a Sárberki Orvosi rendelő környezetének rendbetételét.

Megszakítás