Keresés
Generic filters

Tájékoztató sírhelyek újraváltásáról

t-szol sírhely temetkezés

A Tatabánya Megyei Jogú Város tulajdonában lévő temetőkben található, 2022. évi és az az előtti lejárati idővel rendelkező temetkezési helyeket újraváltásra meghirdetjük; tekintettel arra, hogy használati idejük lejárt.

A sírhelyek lejárati ideje – eltérő megállapodás hiányában – az utolsó temetéstől számított

  • 25 év – a hagyományos (koporsós) sírok, az urnasírok és az urnafülkék esetében –,
  • 60 év – kripták esetében –,
  • vagy az újraváltási számlán megjelölt dátum.

A sírokba történő urna, illetve exhumált maradványok behelyezése a lejárati időt nem hosszabbítja meg! Kérjük a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy lehetőségeikhez mérten próbálják meg határidőn belül felkeresni irodáinkat, mert a lejárat után – a fennálló rendelkezések értelmében – az újra nem váltott temetkezési helyeket kiüríthetjük és értékesíthetjük.

Fontos információ!

A sírhelymegváltás lehetséges személyesen a Síkvölgyi úti temetőben található Temetkezési Ügyfélszolgálati Irodában vagy a Megyeháza téri Központi Ügyfélszolgálati Irodában. A Síkvölgyi úti temetőben található irodánkba a hosszabb várakozás elkerülése érdekében célszerű időpontot egyeztetni.

Lehetőség van személyes megjelenés nélkül a sírhely megváltásra. Ebben az esetben átutalással kell kiegyenlíteni a számlát, amit e-mail-ben küldünk. A számla kiállításához szükség van a temetkezési helyet újraváltó nevére, címére, telefonszámára, e-mail címére. A kiállított számlán megtalálható a bankszámlaszámunk, amire az átutalást teljesíteni kell.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás