Keresés
Generic filters

Tájékoztatás a fűtésindításról

Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy a Társaságunk üzletszabályzatában foglaltak szerint, szeptember 15. után kérhetik a fűtésszolgáltatás indítását az alábbiak szerint:

  • Légköbméter alapú, valamint költségosztós elszámolású lakások esetében – az egy fűtési rendszerhez tartozó fogyasztók többségi döntése alapján – a közös képviselet írásos megkeresése szükséges a tavho.hibabejelentes@tszol.hu e-mail címen.
  • Egyedi mérővel felszerelt épületek esetén az indítás az első lakó tavho.hibabejelentes@tszol.hu e-mail címre megküldött írásos kérésére megtörténik, majd a fűtés a továbbiakban már üzemben marad.

Társaságunk szeptember 15. és október 15. között kérés nélkül is elindítja a fűtésszolgáltatást, amennyiben a napi külső átlaghőmérséklet három egymást követő napon keresztül 12°C alá, vagy egy napon keresztül 10°C alá csökken. Október 15. után időjárástól függetlenül minden szolgáltatási helyen elindítjuk a fűtésszolgáltatást. A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája azonban követi a külső hőmérséklet változásait, így kedvezőbb napközbeni hőmérséklet esetén a fűtési berendezések automatikusan leállnak.

Megkérjük kedves fogyasztóinkat, hogy a távfűtés zavartalan indítása érdekében a radiátorszelepeket még a fűtés elindítása előtt hagyják teljesen nyitott (5-ös) állásban. A légbuborékok miatt a radiátorszelepeket a fűtés indítása után is egy-két hétig javasolt nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően olyan fokozatba állítani, ami kellemes hőmérsékletet biztosít.

 T-Szol Zrt.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás