Keresés
Generic filters

T-Szol Csoport koronavírus elleni, lakosság érdekében tett védekezési intézkedései 2020.04.07-ig

Az új koronavírus terjedésének megfékezése szempontjából különösen fontos, hogy személyenként és társasági szinten is komolyan vegyük a rendkívüli előírások betartását. Munkatársaink folyamatos helytállásának köszönhetően számos lépést teszünk nap mint nap a kialakult helyzet kezelésére, a lakosság egészségének megóvása érdekében, összhangban a magyar kormány által hozott intézkedésekkel.

Az aktualitások tükrében a T-Szol Zrt. 2020. március 16. óta szünetelteti a személyes ügyfélfogadást Központi ügyfélszolgálatán (Fő tér 18/E), azonban telefonos, online és e-mail elérhetőségeiken változatlanul a lakosság rendelkezésére állnak. A Síkvölgyi temető iroda (Síkvölgyi út, hrsz. 01009/12) munkatársai rendkívüli ügyfélfogadással, azaz telefonos időpontfoglalást követően, továbbra is lehetőséget biztosítanak a személyes ügyintézésre.

A távhő- és melegvízszolgáltatás fennakadás nélkül működik továbbra is, viszont, a személyes kontaktus csökkentése érdekében, a melegvízóracsere és annak leolvasása szünetel. A távleolvasásra alkalmas okos mérőórával rendelkező lakások kivételével a számlázás alapját a továbbiakban is az előző leolvasás után megállapított átlag melegvízfogyasztás képezi, a tényleges fogyasztás elszámolása pedig a veszélyhelyzet elmúlta után fog megtörténni.

A még le nem zajlott társasházi közgyűlések elhalasztásra kerültek, azonban a társasházkezeléshez kapcsolódó tervek és elszámolások folyamatosan készülnek, a kollégák munkaidőben elérhetőek, a felmerülő karbantartási, javítási feladatok elvégzéséről gondoskodnak.

A közterületek takarítása, tisztántartása, a parkterületek karbantartása teljes munkarendben, fennakadás nélkül zajlik.

A védekezésben, segítésben a T-Szol Csoport tagvállalatai is kiveszik részüket, vállalt szlogenünkhöz híven állnak a Város szolgálatában.

A TKKN Kft. munkatársai folyamatosan fertőtlenítik a buszmegállókat és a padokat is.

Április óta az Agora Nonprofit Kft. koordinálásában zajlik a Tatabánya MJV Önkormányzata által szervezett idősek ételosztási projektje, melyben kezdetektől 10-12 fővel és több gépjármű biztosításával tevékenykednek. Hozzájuk csatlakozott a T-Szol Zrt is, szükség szerint biztosítva a segítők létszámát.

A Sport Hotelt üzemeltető Cseri Strand és Élményfürdő Kft. ingyenes lakhatást biztosít a Szent Borbála Kórház azon kulcsszerepet játszó orvosai és ápolói számára, akik egészségének megőrzése érdekében, célravezető a szeparált elhelyezés. A Sport Hotel és Étterem a lakhatáson felül, többek között ingyenes büféasztalt, a későbbiekben nagyobb létszám esetén választható menüreggelit is biztosít az egészségügyi dolgozók számára. Mindemellett szükség esetén az ételosztási projekthez is csatlakozik majd. A Cseri Strand és Élményfürdő Kft. által üzemeltetett Gyémánt Fürdő karbantartási, tereprendezési munkálatai is folyamatosan zajlanak, hogy amint lehetséges újranyithassák a kapukat, és megfelelő, biztonságos körülmények között várják a látogatókat.

A T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft. 2020. március 30. óta az egészségügyben dolgozók számára ingyenes utazási lehetőséget biztosít. Az április 1-től életbe lépő rendkívüli menetrend az ipari parkot érintő járatok számának növelésével hívatott csökkenteni a személyes kontaktus és a fertőzésveszély nagyságát. Kiemelt figyelmet fordítanak az autóbuszvezető-tartózkodók és az autóbuszok napi rendszerességű takarítására, a korlátok, kapaszkodók, a padló és a szellőző, valamint a légbefúvó rendszer teljes fertőtlenítésére. Fertőtlentőszeres áttörlésre kerülnek továbbá a jegy- és bérletértékesítő automaták érintőképernyői, illetve bankjegy, érme és bankkártya moduljai egyaránt. Munkatársaik és az utazóközönség egészségügyi védelmének érdekében, több nagyvároshoz hasonlóan, határozatlan időre szüneteltetik az elsőajtós felszállást, továbbá elválasztásra kerültek az autóbuszvezetők az utastér, utasok által használt területétől. A sofőröknél és az elővételi pénztárban történő jegyvásárlás és az ügyfélfogadás szintén szünetel, a viszonteladóktól és automatákból vásárolt jegyek érvényesítése a járatokon azonban továbbra is lehetséges. Az utasinformálás telefonon és e-mailben történik, a mobiljegyek vásárlása és bármely ajtónál történő érvényesítése pedig a megszokott módon, zavartalanul működik.

Megszakítás