Keresés
Generic filters

Melegvíz-mérő óra leolvasása és diktálása

Melegvíz-mérő óra állásának diktálására lehetőség van online (E-ügyintézés felületen), e-mailentelefonon vagy személyesen.

Javasoljuk, hogy havonta egy alkalommal (adott hónap 16-a és a hónap vége között) diktálja be melegvíz-óra állását a – négy havonta esedékes – személyes leolvasás hónapjának kivételével. Ennek segítségével elkerülhető a kiugróan magas összegű számlák kiállítása.

Hol lehet megadni a mérőóra állását?

Milyen adatok szükségesek (e-mailes, telefonos vagy személyes) diktáláshoz?

  • személyes adatok (név, lakcím, szül. hely és idő, anyja neve)
  • ügyfélazonosító (pl. U011111)
  • fogyasztási hely címe és kódja (pl. F11111)
  • melegvíz-mérő óra gyári száma
  • melegvíz-mérő óra állása

Ha a szokásostól eltérően több időt tartózkodik otthon (például távmunkában/home office-ban dolgozik hosszabb ideig), javasoljuk, emeltesse meg melegvíz-előlegét. Ezzel elkerülhetők a nagyobb vízfogyasztás miatt keletkező kiugró magas számlák, illetve segíti munkánkat a pontos fogyasztás megállapításában és az egyenletes számlázásban. Az emelésre lehetősége van online, e-mailen, telefonon vagy személyesen, a fent leírt elérhetőségeken.

Amennyiben a szokásosnál magasabb összeg szerepel számláján, meghatározott feltételekkel részletfizetés kérhető. A részletekkel kapcsolatosan tájékoztatásért kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 34/600-700-as telefonszámon vagy a tavho.ugyfelszolgalat@tszol.hu e-mail címen.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás