Keresés
Generic filters

Személyes ügyintézés felfüggesztése a T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálatán

T-Szol ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt 2021. december 1-től a Központi Ügyfélszolgálati Irodánkon (Fő tér 18/E.) szüneteltetjük a személyes ügyintézést. Fő téri irodánk 2021.12.01-től újabb intézkedésig zárva tart.

A Temetkezési Ügyfélszolgálat irodájának (Síkvölgyi temető, 3-as kapu) nyitvatartását nem korlátozzuk, azonban megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy sírhelymegváltással és sírhely-meghosszabbítással kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint telefonon intézzék. Személyes ügyintézésre síkvölgyi irodánkban kizárólag telefonos időpontfoglalást követően van lehetőség. Előzetes időpont-egyeztetés nélkül nem tudjuk fogadni ügyfeleinket. Időpontfoglalás (nyitvatartási időben): 34/302-295 és 34/309-166

A személyes ügyintézés helyett kérjük, hogy az alábbi ügyintézési formák közül válasszanak:

Társaságunk folyamatosan követi a koronavírussal kapcsolatos helyzetet, és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg további intézkedéseit. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtson felhasználóinak.

Kérjük szíves együttműködésüket mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében!
Az esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Köszönettel,
T-Szol Zrt.

Ugrás a tartalomhoz