Keresés
Generic filters

Összefogott a T-Szol Csoport közel 200 munkavállalója

A T-Szol Csoport munkatársai közös erővel varázsolták szebbé a tatabányai Szent Borbála Kórház környezetét. Az akció során közel 200 munkavállaló festett és javított kerítést, gallyazott és metszett fákat. Ez csak néhány azok közül a tevékenységek közül, melyet a T-Szol Csoport tagvállalatai, a T-Szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft., a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft., a Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., a T-Ház Kft., valamint a T-Ingatlanfejlesztő Kft. elvégeztek, hogy egy kellemesebb környezetbe érkezzenek a kórházba látogatók.

T Szol

A T-Szol Csoport tavaly szervezte meg először az egész vállalatcsoportot megmozgató akcióját. A munkaközösség akkor az Újtelepi temetőt tette szebbé. A vezetőség idén május 3-ra újra meghirdette ezt a társadalmi célú kezdeményezést, melyre az előző évhez képest rekordszámmal, közel 200-an jelentkeztek a munkatársak. Ez alakalommal a tatabányai Szent Borbála Kórház helyszínét újította meg a kollektíva. A kórház szervezésének köszönhetően pedig a rátermett kollégák véradáson is részt vehettek, ezzel segítve az arra rászoruló betegeknek.

„Az ilyen alkalmak remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy jobban megismerjék egymást a vállalatcsoport munkatársai, ami a gördülékeny és jó hangulatú munkavégzést erősíti. Mindeközben a város társadalmi életéből nemcsak, hogy aktívan kivehetik a részüket, de hozzá is adhatnak.” – nyilatkozta dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke.

A festés előtt már egy héttel megkezdődtek a munkálatok, melynek részeként helyreállították a kerítés egy kidőlt elemét és előkészítették a helyszínt a több száz munkatársnak. A megmozdulás fő momentuma ugyan a kerítésfestés volt, de ez mellett több hasznos munkát is elvégeztek a T-Szol Csoport szakemberei. Többek között a kerítések és a kapuk javítását (hegesztés, zsanérozás), a rossz állapotú padok helyreállítását, fűnyírást, fagallyazást és metszést, a száraz fák kivágását, valamint egy új fa ültetését is.

A jó hangulatban telt közös munkát és annak eredményét látva, minden bizonnyal nem utoljára hirdette meg munkavállalói körében a T-Szol Csoport ezt az akciót.

T Szol T Szol T Szol T SzolT SzolT Szol

Megszakítás