Keresés
Generic filters

Országos siker: a T-Szol Zrt. távfűtésszerelői lettek az év legjobb szakemberei

A T-Szol Zrt. csapata nyerte a 2019. évi országos Távfűtésszerelő versenyt, a TávHősök Viadalát. A szakmai megmérettetést ez alkalommal Kecskeméten tartották november 7-én, ahol a TATABÁNYAI CSŐTÖRŐK csapata az ágazat legjobbjait, Budapest, Debrecen, Pécs, Győr, Miskolc, Szombathely és Székesfehérvár szakembereit utasította maga mögé, és hozhatta haza az első helyezettnek járó elismerést.

A MaTáSzSz (Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége) és a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. közös szervezésében megvalósuló III. TávHősök Viadalán, azaz a III. Távfűtésszerelő versenyen az ország legnagyobb távhőszolgáltatói, összesen 9 csapat mérhette össze tudását. A szakmai vetélkedő 2019. november 7-én zajlott több kecskeméti helyszínen, egybekötve a XIX. Távhőszolgáltatási Szakmai Napok programjával.

A verseny két fő részből, elméleti és gyakorlati részből állt. „A gyakorlati feladatra 3,5 óra állt a versenyzők rendelkezésére. A csapatok munkáját pályabírók felügyelték, akik több mint 40 szempontot vettek figyelembe, a szabályos munkaruhától vagy szerszámhasználattól kezdve a nyomáspróbáig.” – írja a kecskemetilapok.hu.

T Szol

„Két évvel ezelőtt a T-Szol Zrt. csapata, versenynevén a Tatabányai Csőtörők az ország távfűtésszerelő versenyén a második, most pedig egészen az első helyig jutott. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen ezek a szakmai elismerések bizonyítják, hogy Tatabánya melegvíz- és fűtésszolgáltatása nagyon jó kezekben van.” – mondta Marján György, a T-Szol Zrt. vezérigazgatója.

A címvédő Debreceni Hőszolgáltató Zrt. ezúttal a harmadik helyen, a budapesti Főtáv csapata a második helyen végzett. Az országos verseny dobogójának legmagasabb fokára pedig a T-Szol Zrt. csapata, vagyis a Tatabányai Csőtörők léphetett, így a verseny vándorkupáját a tatabányai távhősök hozhatták haza, név szerint: Babirák Péter, Blaskó Mihály, Szabacsi István és Szám Ervin.

T Szol távhősök

Végeredmény:

  1. TATABÁNYAI CSŐTÖRŐK CSAPAT (T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. csapata – Tatabánya)
  2. KÓCOSOK (FŐTÁV csapata – Budapest)
  3. DEHŐS CSAPAT (Debreceni Hőszolgáltató Zrt. csapata – Debrecen)
  4. VZM 69 TEAM (FŐTÁV Kiserőmű+FŐTÁV Komfort közös csapata – Budapest)
  5. GYŐRHŐSÖK (Győr-Szol Zrt. csapata – Győr)
  6. MI-HŐSÖK (Miskolci Hőszolgáltató Kft. csapata – Miskolc)
  7. SZÉP-HŐSÖK (SZÉPHŐ Zrt. csapata – Székesfehérvár)
  8. PÉTÁV TEAM (Pétáv Pécsi Távfűtő Kft. csapata – Pécs)
  9. HŐMANÓK CSAPAT (Régióhő Kft. és SZOMTÁV Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. közös csapata – Szombathely)
Megszakítás