Keresés
Generic filters

Megszépült a Bárdos László Gimnázium környezete

Megszépült a Bárdos László Gimnázium udvara és környéke, valamint az iskola mellett található Bányász Kegyeleti emlékmű környezete március 22-én. Az iskola diákjai és tanárai a „TeSzedd!” akcióhoz csatlakozva tisztították meg a területet, melynek résztvevőit a T-Szol Zrt. Közterület-kezelési Igazgatósága segítette.

Idén már 8. alkalommal hirdették meg a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” elnevezésű akciót, melyhez idén a Bárdos László Gimnázium is csatlakozott, segítségül hívva a T-Szol Zrt. Közterület-kezelési Igazgatóságát. Péntek délelőtt kezdődött a munka, melynek során a szemétszedés mellett a lehullott falevelektől, faágaktól is megtisztították az iskola és park területét. A T-Szol Zrt. szakterülete ez utóbbihoz biztosította az eszközöket, illetve az olyan szakmunkák, mint a bokrok és fák gallyazása, ifjítása elvégzésével, valamint az összehordott lomb és szemét elszállításával járult hozzá a kezdeményezéshez.

A gyerekek lelkes munkájának köszönhetően az iskola környéke és a Bányász Kegyeleti emlékmű területe is gondozottabban és tisztábban várja a tavasz beköszöntét.

T Szol

T Szol

Megszakítás