Keresés
Generic filters

Leállítja a fűtést pénteken a T-Szol Z

Mivel az előrejelzések szerint a következő időszakban az átlaghőmérséklet három egymást követő napon meghaladja a 12 fokot, a Tatabányai Szolgáltató Zrt. április 24-én, péneteken leállítja a távfűtést. A kinti hőmérséklettől függően május 15-ig a fűtés bármikor újraindulhat, ezért addig nem szabad radiátorokat cserélni.

Ha egy társasházközösség további fűtést szeretne, ahhoz az egy hőmennyiségmérőről ellátott közösség egybehangzó utasítására van szükség, melyet a közös képviselő írásban juttathat el a szolgáltatóhoz a tavho.hibabejelentes@tszol.hu e-mail címre. Az igények megérkezését követően három órán belül a kívánt változtatásokat végrehajtjuk. Az egyedi mérővel felszerelt fogyasztóknak május 15-ig bármikor lehetőségük van a fűtés igénybevételére.

A T-Szol Zrt kéri a Tisztelt Fogyasztókat, hogy amennyiben bármilyen rendellenességet tapasztalnak a távhőszolgáltatással kapcsolatban, azt jelezzék a távho.hibabejelentes@tszol.hu email címen, vagy az ügyfélszolgálat 600-700 telefonszámán. Munkatársaink 0-tól 24 óráig rendelkezésre állnak és hiba esetén rövid időn belül gondoskodnak az esetlegesen felmerült probléma megoldásáról.

Megszakítás