Keresés
Generic filters

Közös képviseleti fórumot tartottak a T-Szol Zrt.-nél

Harmadik alkalommal tartotta meg éves közös képviseleti fórumát a T-Szol Zrt. Az esemény célja, hogy elősegítsék és megkönnyítsék a tatabányai és a baji társasházak közös képviseletei számára a társasággal való együttműködést és a közös feladatok meghatározását, áttekintését. Az eseményre május 7-én került sor a T-Szol Zrt. székházában.

T Szol

A rendezvényt dr. Hidas János a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke nyitotta meg, aki köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a társaság hatékony működéséhez elengedhetetlen a közös képviselők, rajtuk keresztül pedig lakosság visszajelzése. A gördülékeny együttműködéshez emellett fontos, hogy folyamatos legyen a párbeszéd a szolgáltató és a felhasználó – jelen esetben a felhasználó megbízottja, vagyis a társasházkezelő – között. Erre kiváló lehetőséget nyújt ez a fórum, ahol az érintettek megvitathatják az újdonságokat és a kérdéses feladatokat.

Az idei fórumon bőséges témában konzultálhattak a közös képviselők a távhővel foglalkozó szakemberekkel. Az előadók tájékoztatták a társasházkezelőket többek között arról, hogy az első tatabányai okos mérőórák beszerelését a tervek szerint még az idén megkezdik, hogy elindult a töltés-ürítési rendszer online regisztrációs felületének teszt üzemmódja, valamint hogy hogyan lehet csökkenteni az iszaposodás kockázatát. A prezentációk után lehetőség volt kérdések felvetésére, és a témák megbeszélésére.

A T-Szol Zrt. képviseletében ezúttal Illés Gergely műszaki igazgató, Treuer Sebestyén távhőszolgáltatási főmérnök és Molnár András távhőszolgáltatási rendszermérnök tartott előadást. A társaság felkérésére a fűtési költségmegosztó, hőmennyiségmérő és vízmérő eszközök szolgáltatásával foglalkozó Techem Kft. képviseletében Előd Csaba területi vezető osztott meg hasznos tippeket a jelenlévőkkel.

Azon képviselők számára, akik nem tudtak részt venni az eseményen, az előadások prezentációit innen tudják letölteni: https://tszol.hu/dokumentum/#tajekoztatas

T Szol T Szol T Szol

Ugrás a tartalomhoz