Keresés
Generic filters

Közös gondolkodás a hatékony együttműködésért

A T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. idén is székházába invitálta a tatabányai és baji társasházak közös képviseleteit arra a fórumra, amelyet hagyományteremtő szándékkal a tavalyi esztendőben rendeztek meg először. A találkozó célja ezúttal is az együttgondolkodás, a közös feladatok meghatározása és áttekintése, a felmerült kérdések és javaslatok megvitatása volt.

A megjelenteket dr. Hidas János igazgatósági elnök köszöntötte, aki hangsúlyozta, a Tatabányai Szolgáltató Zrt.-t, hűen a nevéhez, megalakulása óta az a cél vezérli, hogy az általa összefogott városi cégek magas minőségű szolgáltatást nyújtsanak a tatabányaiaknak. A cégcsoport azonban legalább ennyire fontosnak tartja a visszacsatolást az általa nyújtott szolgáltatásokról. Szeretné megismerni a fogyasztók véleményét, hogy mivel elégedettek és min kellene még változtatni, javítani; illetve szeretne pontos és hiteles információkat tolmácsolni feléjük az elvégzendő feladatok miértjéről, mikéntjéről, illetve az együttműködés fontosságáról, mint a siker kulcsáról. – A közös képviseletekre fontos szerep hárul ebben a párbeszédben, ezért is hoztuk létre ezt a fórumot – tette hozzá dr. Hidas János, aki hasznos eszmecserét kívánt a résztvevőknek.

A köszöntő után az előadók – Áts Csaba műszaki igazgató-helyettes, Treuer Sebestyén távhőszolgáltatási főmérnök és Cseh László közterület-kezelési igazgató – váltották egymást a pódiumnál, többek között olyan témákat körüljárva, mint például az automata töltőrendszerek kiépítésének fontossága, hiszen a fűtési panaszok döntő hányada a töltőrendszerek hiányosságaira vezethetőek vissza.

Az előadások után elhangzott észrevételekre a T-Szol Zrt. munkatársai készséggel válaszoltak, illetve az olyan kérdéskörökben, amelyek némi utánajárást igényeltek, ígéretet tettek, hogy azokat is mindenképpen meg fogják válaszolni. A jelenlévők nyomtatott formában magukkal vihették az elhangzott előadások anyagait.

Azokra a képviseletekre is gondoltak továbbá a szervezők, amelyek ezúttal nem tudtak részt venni a fórumon: az előadások anyagát >ide kattintva< lehet letölteni a www.tszol.hu dokumentumtárából.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás