Keresés
Generic filters

Közös erővel a Városért – összefogott a T-Szol Csoport

„Az emlékezéshez méltó környezet biztosítása” mottó alapján felhívást intéztünk a T-Szol Csoport összes munkavállalójához. Mindenszentek és halottak napjához közeledve a T-Szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft., a Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft., a T-Ház Kft., valamint a T-Ingatlanfejlesztő Kft. a társadalmi felelősségvállalás jegyében újította meg az egyik tatabányai temető környezetét.

Vállalatcsoportunk, munkavállalói körében hirdette meg a kezdeményezést az Újtelepi temető környezetének szebbé tételére. Az eseményt október 13-ára szerveztük, mely áthelyezett munkanapként remek alkalomnak bizonyult a mindennapi megszokott munkavégzésből kizökkenve e nemes feladat közös teljesítéséhez. A csoport elhivatottságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a reggeli kezdésre érkezők száma meghaladta a 150 főt.

Munkatársaink többségének Városunk nem csak a munkahelye, hanem családjukkal generációkon át itt élték és élik mindennapjaikat is, így ezen program tekintetében személyes érintettségük is amolyan belső mozgósító erőként hatott – nyilatkozta dr. Hidas János a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke.

A pontos feladatkiosztást követően megkezdődtek a munkálatok: a népes embersereg kerítést csiszolt, majd festett, a kerítés lábazatát magasnyomású mosóval szinte újjá varázsolták, valamint az 1978-as bányaszerencsétlenség emlékművének környezete is megtisztításra került.

Egy ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít a különböző tagvállalatokban – mégis ugyanazért a célért, „A Város szolgálatában.” – dolgozók kapcsolatainak szorosabbra fűzéséhez is.

A 2018-as évben a jelmondatunk szerint igyekeztünk az emlékezés helyszínét az ide látogatók számára még elfogadhatóbbá tenni.

Közös erővel a Városért – összefogott a T-Szol Csoport

 

Megszakítás