Keresés
Generic filters

Közlemény

Hibaelhárítási munkák miatt január 5-én az Óvárosi rendszer kivételével csökkentett fűtés- és melegvíz szolgáltatás lesz Tatabányán

Sajnálatos módon az ünnepek alatt ismeretlenek több helyen is megrongálták a várost kiszolgáló nagy átmérőjű távvezetékek szigetelését. A rongálás és a nagy hideg következtében több szerelvény elfagyott. A hőszolgáltatás fenntarthatóságához elengedhetetlen a sérült szerelvények cseréje. A javítási munkálatokat 2017. január 5-én hajnali óráktól kezdik meg szakembereink.

A munkavégzés idejére a négy gernicvezetékből kettőt kizárunk, emiatt a maradék vezetékpáron csak csökkentett hőszolgáltatás fenntartására van lehetőség. A csökkentett szolgáltatás eredményeként a radiátorok hőmérséklete és a melegvíz hőmérséklete is alacsonyabb lesz a megszokottnál. A csökkentett fűtésszolgáltatás várhatóan 2 celsius fokos helyiség hőmérséklet csökkenést eredményez majd, azonban a lakások nem válnak fűtetlenné. A normál fűtés- és melegvíz szolgáltatás előre láthatólag 2017. január 5-én 18:00 órára áll helyre.

A hibaelhárítási munkálatok Óváros kivételével az egész város távhővel ellátott fogyasztóit érintik.

Fogyasztóink szíves megértését és türelmét kérjük, szakembereink mindent el fognak követni annak érdekében, hogy a normál szolgáltatás a lehető legrövidebb időn belül helyreálljon.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás