Keresés
Generic filters

Közlemény

Átalánydíjjal elkerülhetők a kiugróan magas távhőszámlák

Különösen nagy hidegben kezdődött el az idei esztendő. 2016 decemberében például az átlaghőmérséklet több mint 3 fokkal volt alacsonyabb, mint tavaly ilyenkor, s ez a változás bizony a következő távhőszámlában is megmutatkozhat majd.

Az időjárás változásából adódó, havonta eltérő összegű fűtésszámlák elkerülése érdekében a T-Szol Zrt. továbbra is lehetőséget biztosít a lakóközösségek részére a havi egyenletes összegű díjfizetésre. Ehhez nem kell mást tenniük, csupán áttérni a kiszámítható átalány típusú hődíj-számlázásra! Az ügyfelek kiválaszthatják, hogy 8 vagy 12 hónapra elosztva szeretnék-e kifizetni a fűtés díját. A 11 havi fix összeget az előző fűtési idény tényleges hőfogyasztása alapján állapítja meg előre a T-Szol, évente egyszer – a májusi leolvasás után – pedig elszámolják az év során ténylegesen felhasznált hőmennyiséget, s a kettő közti különbség a 12. számlában jelentkezik.

Az átalánydíjra való váltás a www.tszol.hu/egyenletesdijfizetes címen található igénybejelentő kitöltésével és postai megküldésével, vagy személyesen a T-Szol ügyfélszolgálatán (Fő tér 18/E) kezdeményezhető április 30-ig.

Váltson Ön is átalányra!

Ugrás a tartalomhoz