Keresés
Generic filters

Karácsonyi jótékonysági gyerekgála a T-Szol Zrt. székházában

Ha karácsony, akkor jótékonysági gyerekgála! Idén ötödik éve már, hogy a T-Szol Zrt. karácsonyi ünnepséget rendez olyan tatabányai diákoknak, akik számára szűkösebb lehetőségek állnak rendelkezésre, mint kortársaiknak.

A város általános iskoláiból ebben az évben is olyan 2-2 diákot hívtunk vendégül, akik számára a karácsony valószínűleg nem vagy csupán némi apró ajándékot tartogatna. Egy kis előadással és egy-egy ajándékcsomaggal kedveskedve igyekszünk számukra is örömtelibbé tenni az ünnepet. – mondta el Halász-Szántói Emese, a T-Szol Zrt. Igazgatóságának tagja.

Ez alkalommal a Vértes Agorájából már jól ismert RáHangoló produkció előadásában vehettek rész a gyerkőcök. Leopold Mozart: Zenés szánkázás című interaktív zenés története után ki is próbálhatták az előadók hangszereit, így egy kis ízelítőt kaphattak abból, milyen érzés lehet zenésznek lenni.

A résztvevők idén is sportszert, fejlesztőjátékot, Gyémánt Fürdős családi belépőt, könyvet, csokit vihettek haza, kiegészítve a T-Szol Zrt. saját puzzle játékával.

T Szol

T Szol

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás