Keresés
Generic filters

Július végéig olcsóbb radiátort cserélni

A fűtési szezont követően válik aktuálissá a radiátorok cseréje. Magyarország Kormányának rezsicsökkentési törekvéseihez csatlakozva díjmentessé tettük a radiátorcserék érdekében végzett épület leürítési és feltöltési munkák díját május 15. és június 30. közötti időszakban azon lakóközösségek számára, akik ezt első alkalommal kérik.

A T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. célja, hogy megkönnyítse a radiátorcseréket azok számára, akik a közös képviseletekkel egyeztetve, összehangoltan végzik el a munkálatokat. Ezzel elkerülhetőek a felesleges töltővíz leengedések és többszöri kiszállásokkal elvégzett töltés-ürítések. A kérelemhez szükséges nyomtatvány IDE KATTINTVA tölthető le. A munkálatok végén csak a feltöltéshez használt töltővíz mennyiséget kell megfizetnie a kérelmezőnek.

 Július 1-jét követően a beavatkozás már díjköteles. Tájékoztatjuk egyúttal Fogyasztóinkat arról is, hogy 2016. május 15-től díjaink változtak. A korábban egységesen 12 192 forint helyett időszakokhoz rendelt leürítési díjszabás lépett érvénybe.  Érvényes díjakról IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 A lakások fűtési rendszerében történő felújítási munkálatokat a fent leírtak figyelembevételével augusztus 31-ig javasolt elvégezni. Szeptember 15-ére az egész városban készen kell állni a fűtésindításra. A teljes várost tekintve legalább két hét kell ahhoz, hogy a feltöltések és a légtelenítések mindenütt befejeződjenek.

 A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy szeptember elseje után már ne kezdjenek hozzá a radiátorcserékhez, mert a nyitott rendszerek miatt elázott lakásokért a T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. nem vonható felelősségre.

 A sokszor leürített rendszerek, a sokáig „szárazon” lévő radiátorok fokozottabban vannak kitéve korróziós veszélynek. Bízunk abban, hogy a ritkábban leürített és kellő időben visszatöltött fűtési rendszerek kevesebb légtelenítési problémát okoznak a fogyasztóknak a fűtés indulást követően. A radiátorcserék összehangolásához kérjük a lakosság és a közös képviseletek együttműködését és partnerségét!

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás