Keresés
Generic filters

Ismét összefogtak a T-Szol Csoport munkavállalói

A T-Szol Csoport munkatársai ismét összeálltak, hogy szép és tiszta környezetet teremtsenek a halottak napján temetőbe látogató családoknak. Október 22-én a városi köztemetőkben lombot és szemetet szedtek a T-Szol Csoport tagvállalatai, a T-Szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft., a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft. és a Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.

A vállalatcsoport már harmadik alkalommal szervezett társadalmi munkát a munkatársak számára. A társadalmi felelősségvállalás keretében végzett közösségi munka nem új keletű számukra. Két éve az Újtelepi temető kerítését, tavaly pedig a Szent Borbála Kórház kerítését csiszolták le és festették újra. Idén a négy városi temetőben, vagyis a Felsőgallai, Újbánhidai, Újtelepi (VII-es telepi) és Síkvölgyi úti temetőben és közvetlen környékén gyűjtötték össze a szemetet és lombot.

„A pandémia idején is már több területet szebbé, rendezettebbé varázsoltak a T-Szol Csoport dolgozói, kisebb csoportokba rendeződve, de a két éve útjára indított éves összefogás keretében megvalósuló akciónkat is mindenképpen folytatni szerettük volna, anélkül, hogy munkatársaink egészségét veszélyeztetnénk. Azért esett a négy temető területének tisztítására a választásunk, mert így több kisebb csoportba rendeződve, de mégis közösen tudjuk a Városnak ezen fontos területeit szebbé tenni. ” – mondta el dr. Nyiri Csaba, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke, majd hozzáfűzte: „A halottak napjához és mindenszentek ünnepéhez közeledve egyre többen fogják családtagjaikkal közösen meglátogatni elhunyt szeretteiket. Munkavállalóink többsége szintén itt lakik vagy van helyi kötődése, így a temetők gondozottsága nekik is annyira fontos, mint a többi városlakónak. A mostani összefogással ezekhez a családi látogatásokhoz szeretnénk kellemesebb környezetet biztosítani.”

A közös munka szemmel láthatóan jó hangulatban telt és eredményes is volt, így biztos nem ez volt az utolsó alkalom, hogy társadalmi munkát vállaltak a T-Szol Csoport munkatársai.

Ismét összefogtak a T-Szol Csoport munkavállalóiT SzolT Szol

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás