Keresés
Generic filters

Ingyenes fűtésrendszer-leürítési időszak

Vállalatunk minden évben lehetőséget biztosít a távhőrendszer felhasználóinak a fűtési rendszer ingyenes leürítésére, egy erre kijelölt időszakban. Ha radiátort szeretnének cserélni, vagy más rendszerürítést igénylő szerelést szeretnének végrehajtani, azt díj nélkül megtehetik, évente egy alkalommal. A korábbi évekhez hasonlóan idén is a közös képviselet által első alkalommal kért töltés-ürítés ingyenes május 15. és június 30. között.

A fűtési rendszer leürítési kérelmének benyújtása előtt kérjük, hogy ellenőrizze mely időpontok szabadok a honlapunk Dokumentumtár/Fűtés menüpontjában található „Töltés-ürítési kérelemhez – Szabad időpontok” megnevezésű dokumentumban.

A töltés-ürítési kérelmek a Dokumentumtár/Fűtés menüben megtalálhatók és letölthetők. Kérjük, hogy a két kérelem közül, a leürítés napját figyelembe véve válassza ki a megfelelő időszakra vonatkozó formanyomtatványt:

  • május 15. és augusztus 31. között a „Töltés-ürítési kérelem – fűtési időszakon kívül”,
  • szeptember 15. és május 14. között a „Töltés-ürítési kérelem – fűtési időszakon belül

elnevezésű nyomtatvány érvényes. A közös képviselet igazolását is tartalmazó kérelmet az új koronavírus-járvány időszakában a tavho.ugyfelszolgalat@tszol.hu e-mail címre kérjük megküldeni.

A társasház vagy lakóközösség (pl. lakásszövetkezet) képviselete által benyújtott, évi első töltés-ürítési kérelem május 15. és június 30. között díjmentes. Az igény beérkezését követően a kérelemben megadott elérhetőségen visszajelzünk a kérelem elfogadásáról és a kérvényezett leürítési nap jóváhagyásáról.

A leürítés után lehetőség van a radiátorok cseréjére, egyéb ürítést igénylő szerelési feladatok elvégzésére.

A rendszer a fűtési időszakon kívül 14 naptári napig marad leürítve, mely után munkatársaink újra feltöltik azt. A legfeljebb 10 napos hosszabbítást csak a társasház vagy lakóközösség (pl. lakásszövetkezet) kérheti a muszak@tszol.hu e-mail címen. A visszatöltést követően csak díj ellenében lehet újabb töltés-ürítést kérni. Ennek díjai megtalálhatóak honlapunkon a Távhőszolgáltatás/Díjaink/A műszaki beavatkozások díjai, vállalkozási díjak menüpontban.

Radiátorcsere előtt kérjük, hogy olvassa el „Radiátorcsere tájékoztatónkat” a Dokumentumtár/Fűtés menüpontban. A közös képviseletek részére elérhető egy tájékoztató a radiátorok egyedi cseréjének szempontjairól, melyet honlapunk Dokumentumtár/Tájékoztatás közös képviselőknek menüpontjában érhetnek el.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás