Keresés
Generic filters

Indul a fűtésszolgáltatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az elmúlt időszak, valamint a következő napok várható hűvös időjárására való tekintettel 2018. szeptember 28-án Társaságunk elindítja a fűtésszolgáltatást.

Amennyiben egy társasház a Társaságunk által meghirdetettől eltérően október 15-ig nem igényli a szolgáltatást, a közös képviseletén keresztül benyújtott egyedi kérelem alapján kérheti a fűtés szüneteltetését.

Az igényeket írásban a tavho.hibabejelentes@tszol.hu e-mail címre várjuk, a fűtés ideiglenes leállítása a bejelentést követő 24 órán belül történik meg.

 

Egyéb tudnivalók:

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi a  külső hőmérséklet változásait, így napközbeni kedvezőbb hőmérséklet esetén a fűtési berendezések automatikusan leállnak.

Azon lakásokban, ahol fűtéskorszerűsítést, illetve átalakítást végeztek, légtelenítési problémák jelentkezhetnek, máshol a termosztatikus szelepek ragadhatnak le, ha azok a nyári időszakban le voltak zárva.

A légbuborékok miatt a radiátorszelepeket a fűtés indítása után is egy-két hétig javasolt nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően olyan fokozatba állítani, ami kellemes hőmérsékletet jelent. Erre azért van szükség, hogy a rendszerben lévő levegő az összes radiátorból eltávozzon és a fűtés a lehető leghatékonyabb lehessen. Ezért Társaságunk valamennyi fogyasztóját arra kéri, hogy a fűtés elindítása előtt a radiátorszelepeket hagyják teljesen nyitott (5-ös) állásban, hogy a szakemberek a légtelenítéseket a lehető legnagyobb hatásfokkal tudják elvégezni. Ez esetben egy lakóház minden lakásában akár egyszeri ilyen eljárással biztosítható a radiátorok megfelelő hőfokú vízzel való ellátása.

Amennyiben a lakásban csak egy fűtőtest nem üzemel, kérjük, keresse közös képviselőjét.

Ha azt tapasztalja, hogy a radiátorból víz szivárog, a fűtéskorszerűsített rendszereknél a radiátorcsap és a felszerelt alsó szelep együttes elzárásával a hibás radiátort kizárhatja a vízáramból, és amíg szerelőről gondoskodik, a szivárgást átmenetileg megszüntetheti. Amennyiben nem rendelkezik radiátorcsappal és felszerelt alsó szeleppel, értesítse a társasház közös képviseletét vagy a távhőszolgáltatót.

További távfűtéssel kapcsolatos hibaelhárítási igényét a 34/600-700-as éjjel-nappal hívható telefonszámunkon jelezheti.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás