Keresés
Generic filters

Időpontfoglalás nélkül is látogatható a T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálata

T-Szol ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk a T-Szol Zrt. ügyfeleit, hogy június 1-től időpontfoglalás nélkül is látogatható a T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálata (Fő tér 18/E). A koronavírus-helyzet miatt bevezetett óvintézkedések az ügyfélszolgálaton továbbra is érvényben maradnak.

Az ügyfelek részére továbbra is javasoljuk az előzetes időpontfoglalást, így elkerülhető a sorban állás. Az időpontfoglalás online a www.tszol.hu/idopontfoglalas honlapcímen, vagy telefonon a 34/600-700-as számon lehetséges.

Kérjük a felhasználókat, hogy lehetőség szerint az ügyfélszolgálat látogatása helyett továbbra is használják a nem személyes ügyintézési formákat (online fiók, telefon, e-mail vagy posta). Erről részletesebb tájékoztatás, az elérhetőségek megjelölésével közleményünk végén olvasható.

Óvintézkedések az ügyfélszolgálaton:

Az ügyfélszolgálat látogatói számára a szájmaszk használata kötelező.

A várakozóteret és a gyereksarkot lezártuk, az ügyfélszolgálat területén csak az éppen ügyet intézők tartózkodhatnak, ezért megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy a bejárata előtt várakozzanak.
Kérjük felhasználóinkat, hogy a személyes ügyintézésre csak egy fő érkezzen (lakásátírás esetén legfeljebb két fő), valamint az ügyintézés során ügyeljenek az előírt védőtávolság és a higiéniás előírások betartására.


A T-Szol Zrt. nem személyes elérhetőségei:

  • Online E-Ügyintézés fiókban intézhető ügyek:
    • Ügyféladatok módosítása
    • Elektronikus fizetés (bankkártyás)
    • Mérőóraállás-bejelentés
    • E-számla igénylése – E-Ügyintézés regisztráció után, mely honlapunk (www.tszol.hu) főoldalán lehetséges. Tájékoztató a regisztráció menetéről:

www.tszol.hu/szolgaltatas/tavhoszolgaltatas/e-szamla

Társaságunk folyamatosan követi a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos helyzetet, és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg további intézkedéseit. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtson felhasználói számára.

Kérjük szíves együttműködésüket, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében.

Ugrás a tartalomhoz