Keresés
Generic filters

Fizetési moratóriumról döntött a T-Szol Zrt. Igazgatósága

Frissítés: Egyedi kérelem a 3 hónapos fizetési moratóriumhoz a Dokumentumtár/Ügyfélszolgálat menüpontból letölthető.


Fogyasztóink érdekeit és biztonságérzetét szem előtt tartva Társaságunk eddigi intézkedésein túl, az Igazgatóság a mai ülésén a nehéz helyzetbe került fogyasztók és bérlők helyzetét tűzte napirendre, tekintve, hogy a járvány a jelenlegi becslések szerint június végéig is eltarthat.

A járványhelyzetre való tekintettel és társadalmi felelősségvállalásunk jegyében a Társaság Igazgatósága fizetési moratóriumra vonatkozó határozatot hozott a távhőszolgáltatás lakossági fogyasztóinak, valamint az üzleti célú ingatlanok bérlőinek védelmében.

A T-Szol Zrt. a távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági fogyasztók vonatkozásában egyedi kérelmek alapján fizetési moratóriumot biztosít azon szerződő feleknek, akik 2020. március 1. napját követően veszítették el az állásukat és lettek regisztrált álláskeresők. A moratórium a kérelem benyújtásának hónapjában, valamint az azt követő kettő hónapban esedékes díjakra vonatkozik és a kérelem benyújtásának napjától számított 3 hónapig tart. A T-Szol Zrt. biztosítja, hogy a fizetési moratórium lejártát követően 12 havi egyenlő részletben fizethesse meg a kérelmező a moratóriummal érintett díjakat. A jogosultság feltétele, hogy az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztálya által kiadott hatósági bizonyítvány benyújtásra kerüljön, melynek tartalmaznia kell, hogy kérelmező 2020. március 1. napját követően vált regisztrált álláskeresővé. A kérelmet 2020. június 30. napjáig lehet benyújtani.

A T-Szol Zrt. az üzleti célú ingatlanok tekintetében a bérleti díjak megfizetésére fizetési moratóriumot biztosít egyedi kérelemre, továbbá biztosítja, hogy a fizetési moratórium lejártát követően 12 havi egyenlő részletben fizetheti meg a bérlő a moratóriummal érintett bérleti díjakat. A kérelem benyújtásának határideje 2020. június 30. A moratórium a kérelem benyújtásának hónapjában, valamint az azt követő kettő hónapban esedékes bérleti díjakra vonatkozik és a kérelem benyújtásának napjától számított 3 hónapig tart.

Társaságunk a biztonságos és zavartalan szolgáltatás nyújtása mellett folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos körülményeket, és mindent megtesz annak érdekében, hogy lehetőségeihez mérten hozzájáruljon a járvány időszakának elviseléséhez.

Vigyázzunk egymásra, jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás