Keresés
Generic filters

Ezúttal izgalmakat szolgáltattunk – Távhőszolgáltatás Napja 2017.

Különleges, izgalmas és játékos versenyre invitáltuk a város felső tagozatos diákjait a Távhőszolgáltatás Napja alkalmából. A kilenc csapat hat állomáson mérhette össze a tudását.

Mielőtt a 72 tanuló a kísérőtanárokkal útnak indult volna, Marján György, a T-Szol Zrt. gazdasági vezetője köszöntötte őket, aki röviden elmondta, hogyan is szolgálják kollégáikkal a tatabányaiakat. Schmidt Csaba polgármester jó szerencsét kívánt a gyerekeknek a pontvadászathoz, akik ezután lázasan olvasni kezdték a kiosztott tájékoztató füzetet, hogy minél több információt magukba szívjanak az új tömegközlekedési vállalatról, a T-Buszról, az új piacról és vásárcsarnokról, a leendő munkásszállóról, a Megyeháza téren megépülő szolgáltatóházról, hogy mire az Újváros különböző pontjain felállított állomásokhoz érnek, pontos válaszokat tudjanak adni a kvízkérdésekre. Egy-egy csoport annyira komolyan vette a megmérettetést, hogy útban a következő állomás felé ki is kérdezték egymást.

A vetélkedő részt vevői mostantól azon kevesek közé is tartoznak, akik bemehettek a T-Szol Zrt. diszpécserközpontjába és egy hőközpontba is. A próbák során azonban nem csak gyors észjárásra, de fürge lábakra és jó memóriára is szükségük volt, hogy jól teljesítsenek a váltóversenyen és az óriás kirakójátékban.

A versenyt végül az Óvárosi Általános Iskola csapata nyerte, s így gazdára találtak a Gyémánt Fürdőbe szóló családi belépőjegyek. A második helyet a hermanosok szerezték meg, őket a tatabányai Kalandparkba várják majd szeretettel családjukkal együtt. Harmadikak lettek a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola diákjai, akik családjukkal április 19-én együtt szurkolhatnak a Grundfos Tatabánya KC – Csurgó KK kézilabda mérkőzésen.

A többiek sem mentek haza üres kézzel, minden gyermeknek egy-egy ajándékcsomaggal kedveskedtünk.

Ezúttal izgalmakat szolgáltattunk – Távhőszolgáltatás Napja 2017.

Ezúttal izgalmakat szolgáltattunk – Távhőszolgáltatás Napja 2017.

Ezúttal izgalmakat szolgáltattunk – Távhőszolgáltatás Napja 2017.

Ugrás a tartalomhoz