Keresés
Generic filters

Előzetes időpontfoglalással újra kinyit a T-Szol Zrt. Központi Ügyfélszolgálata

T-Szol ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk a T-Szol Zrt. ügyfeleit, hogy a koronavírus miatt ideiglenesen bezárt Központi Ügyfélszolgálati Irodánkat (Fő tér 18/E) 2022. március 1-én kedden, óvintézkedésekkel és korlátozásokkal újranyitjuk. A látogatás továbbra is kizárólag előzetes időpontfoglalással és szájmaszk viselésével lesz lehetséges az intézkedés visszavonásáig.

A Központi Ügyfélszolgálat személyes látogatása március 1-től kizárólag előzetes időpontfoglalással történhet. A foglalásra online a www.tszol.hu/idopontfoglalas honlapcímen, vagy telefonon a 34/600-700-as számon van lehetőség.

Kérjük a kedves felhasználókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, az ügyfélszolgálat látogatása helyett továbbra is a nem személyes ügyintézési formákat válasszák (online fiók, telefon, e-mail vagy posta).

Az időpontfoglaláson túl az ügyfélszolgálat látogatói számára a szájmaszk használata is kötelező.

A várakozóteret és a gyereksarkot lezártuk, az ügyfélszolgálat területén csak az éppen ügyet intézők tartózkodhatnak, ezért megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy a bejárat előtt várakozzanak. Kérjük felhasználóinkat, hogy a személyes ügyintézésre csak egy fő érkezzen (lakásátírás esetén legfeljebb két fő), valamint az ügyintézés során ügyeljenek az előírt védőtávolság és a higiéniás előírások betartására.

Ügyintézőink a megszokott nyitvatartási időben állnak rendelkezésükre:

  • Hétfő: 7 – 19 óráig
  • Kedd: 8 – 14 óráig
  • Szerda: 9 – 17 óráig
  • Csütörtök: 10 – 17 óráig
  • Péntek: 8 – 12 óráig

A T-Szol Zrt. nem személyes elérhetőségei:

A Temetkezési Ügyfélszolgálat irodájának (Síkvölgyi temető, 3-as kapu) nyitvatartása nem változik, korlátozásokkal továbbra is nyitva tart. Megkérjük kedves ügyfeleinket, hogy sírhelymegváltással és sírhely-meghosszabbítással kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint telefonon intézzék. Személyes ügyintézésre síkvölgyi irodánkban kizárólag telefonos időpontfoglalást követően van lehetőség. Előzetes időpont-egyeztetés nélkül nem tudjuk fogadni ügyfeleinket. Időpontfoglalás (nyitvatartási időben): 34/302-295 és 34/309-166

Társaságunk folyamatosan követi a koronavírussal kapcsolatos helyzetet, és az ajánlásoknak megfelelően hozza meg további intézkedéseit. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtson felhasználóinak.

Kérjük szíves együttműködésüket, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás