Keresés
Generic filters

Elmarad a melegvíz-mérőórák leolvasása

csalók

Ezúton tájékoztatjuk a T-Szol Zrt. felhasználóit, hogy a járványveszélyhelyzet miatt – munkatársaink és az Önök egészségének megóvása érdekében, összhangban a magyar kormány által hozott intézkedésekkel – a melegvíz-mérőórák leolvasása április 1-től, a veszélyhelyzet visszavonásáig elmarad (a korlátozás alól kivételt képeznek a távleolvasásra alkalmas okos mérők). A számlázás alapját a továbbiakban is az előző leolvasás után megállapított átlag melegvízfogyasztás képezi, a tényleges fogyasztás elszámolása pedig a veszélyhelyzet elmúlta után fog történni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben szeretnék, lehetőségük van az alábbi elérhetőségeken rögzíteni, illetve bediktálni mérőórájuk állását, mely esetben ezen adat képezi a számlázás alapját:

  • Online E-Ügyintézés felületen – a regisztráció honlapunk (tszol.hu) főoldalán lehetséges, tájékoztató kiadvány a regisztráció menetéről:
    www.tszol.hu/EugyintezesTajekoztato
  • E-mail: tavho.ugyfelszolgalat@tszol.hu
  • Telefon: 34/600-700 (Hívható H: 7-19 óráig, K-Cs: 8-16 óráig, P: 8-12 óráig)

Társaságunk folyamatosan követi a koronavírussal kapcsolatos helyzetet, és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg további intézkedéseit. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Kérjük szíves együttműködésüket mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében!

Az esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Köszönettel,
T-Szol Zrt.

Megszakítás