Keresés
Generic filters

Elindult a fűtésszolgáltatás

T-Szol Ida és Ede

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a fűtésszolgáltatás 23.303 lakásban megkezdődött. A hőközpontok megfelelően elindultak, és az elmúlt évekhez képest kevesebb hibabejelentés érkezett. A városi fűtésfelkészítés során a rendszereket többször visszaellenőriztük, hogy megfelelően induljanak, ezzel sikeresen elkerültük az illegális ürítéseket és az ilyenkor előforduló meghibásodások nagy részét. Az indításból fakadó üzemi esemény (pl. csőtörés, hőcserélő meghibásodása) nem történt.

Hasznos információk:

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi a külső hőmérséklet változásait, így kedvezőbb napközbeni hőmérséklet esetén a fűtési berendezések automatikusan leállnak.

Társaságunk valamennyi fogyasztóját arra kéri, hogy a fűtés elindítása előtt a radiátorszelepeket hagyják teljesen nyitott (5-ös) állásban, hogy a fűtésszolgáltatás a lehető leghatékonyabb legyen.
A szelepeket a fűtés indítása után is egy-két hétig javasolt nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően olyan fokozatba állítani, ami kellemes hőmérsékletet jelent.

Amennyiben egy társasház október 15-ig mégsem igényli a fűtésszolgáltatást, a közös képviseletén keresztül benyújtott egyedi kérelem alapján kérheti a fűtés szüneteltetését, melyhez az egy fűtési rendszerhez tartozó fogyasztók többségi döntése szükséges. Az igényeket írásban a tavho.hibabejelentes@tszol.hu e-mail címre várjuk, a fűtés ideiglenes leállítása a bejelentést követő 24 órán belül történik meg.

Ugrás a tartalomhoz