Keresés
Generic filters

Egyedileg kérhető a fűtés kikapcsolása

Az elmúlt napok átlaghőmérsékletének kedvező alakulása alapján a T-Szol Zrt. lehetőséget biztosít Tatabánya és Baj lakossága számára, hogy a társasházi közös képviseletek közbenjárásával a fűtés kikapcsolását igényelhessék.

Múlt héten beköszöntött a jó idő, javult a hőérzetünk. Fontos számunkra fogyasztóink komfort érzete, ezért amennyiben a nappali hőmérséklet meghaladja a 16 Celsius fokot, úgy a szivattyúkat lekapcsoljuk és csak esti és a reggeli órákban gondoskodunk a lakások megfelelő temperálásról. Ezzel is a költséghatékonyságot szeretnénk elérni.

Vannak azonban, akik már egyáltalán nem igénylik a fűtést lakásukban. Tájékoztatjuk ezen Tatabányai- és Baji fogyasztóinkat, hogy az időjárási előrejelzések szerint még várhatók talaj menti fagyok, de lehetőséget biztosítunk a fűtés szolgáltatás azonnali kikapcsolására.

Azoknak a társasházaknak, akik nem tartanak igényt a fűtés szolgáltatás folytatására, lehetőség van írásban kérni annak kikapcsolását. Az ezzel kapcsolatos igényeket a társasházi közös képviseleteknek kell eljuttatni a hibabejelentes@tszol.hu, a diszpecser@tszol.hu vagy az uzem@tszol.hu elérhetőségek valamelyikére.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás