Keresés
Generic filters

Átmeneti fűtés leállás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az időjárás kedvező alakulása és a várható előrejelzések alapján és az üzletszabályzatunk szabályozásának megfelelően* Társaságunk a távhővel ellátott épületekben 2024. április 30-án (kedden) leállítja a fűtésszolgáltatást. A leállás az intézményi- a szabadpiaci-, illetve az egyedi méréssel rendelkező lakossági fogyasztókat nem érinti. Esetükben saját maguk dönthetnek a leállásról.

Egyedi igény alapján, azonban lehetőség van a szolgáltatás folytatására május 15-ig, a fűtési időszak hivatalos befejezéséig. Ezt a társasházi közös képviseletek igényelhetik, melyet írásban szükséges eljuttatniuk a tavho.hibabejelentes@tszol.hu elektronikus levelezési címre. Fontos információ, hogy az egy fűtési rendszerről ellátott közösségek egybehangzó döntésére van szükség, tehát az egy hőközponthoz tartozó összes társasházi közösség írásos jóváhagyása szükséges a fűtés további igénybevételéhez. Az igények megérkezését követően három órán belül végrehajtjuk a kérést.

Probléma esetén kérjük jelezzen a tavho.hibabejelentes@tszol.hu email címen, vagy

  • a +3634/600-700-as telefonszámon az 1. majd a 2. melléken vagy
  • a közvetlen hibabejelentő vonalon a +3634/200-288-as telefonszámon.

* „A távhőszolgáltató- az egyes hőközpontból ellátott felhasználói közösségek rendelkezésének hiányában- szabályozott fűtés szolgáltatást április 15 után, de még május 15 előtt leállítja, ha a napi átlaghőmérséklet 3 egymást követő napon keresztül 12 ⁰C, értéket meghaladja. A távhőszolgáltató – május 15. napján – a szabályozott fűtésszolgáltatást – más rendelkezés hiányában – leállítja.”

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás