Keresés
Generic filters

Ajándék és minden földi jó a gyerekeknek

2016. december 14-én 14:00 órakor a T-Szol Zrt. székházában csillogó karácsonyi gála várta az általános iskolás gyerekeket.

2016. december 14-én 14:00 órakor a T-Szol Zrt. székházában csillogó karácsonyi gála várta az általános iskolás gyerekeket. A tatabányai általános iskolák vezetőivel együttműködésben olyan gyermekeket láttunk vendégül, akik társaiknál szerényebb körülmények között élnek. Dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke köszöntő beszédében azt emelte ki, hogy a vállalat számára kiemelten fontos, hogy ne csak a kötelező feladataiban jeleskedjen. Mint mondta, „mi vagyunk akik a kukásautót vezetjük és mi vagyunk azok is, akik a strandot üzemeltetjük és akik a meleget visszük az otthonokba télen. Tehát mi vagyunk azok, akik azért dolgoznak, hogy a Tatabányaiak, minél kényelmesebb körülmények között éljenek, de ha tehetjük, szeretnénk ennél többet adni és erre kiváló alkalom az ünnep, amikor mindenki megtapasztalja, hogy mennyivel jobb adni, mint kapni.”

Az idei ünnepség már második a vállalat történelmében. Idén is zenés műsorral, ajándékcsomaggal és finomságokkal láttuk vendégül a gyerekeket.

Ajándék és minden földi jó a gyerekeknek

Ugrás a tartalomhoz