Keresés
Generic filters

A T-Szol Zrt. nyitotta a november 28-i adventi ablakot az Árpád téren

Régi hagyomány Tatabányán az árpád téri adventi ünnep. November 28-án a T-Szol Zrt. nevében Muschitz-Tóth Enikő szervezési igazgató nyitotta a téren kialakított adventi naptár aznapi ablakát.

Köszöntőjében elmondta, hogy mind maga, mind a vállalat vezetősége és munkatársai nevében nagy öröm, hogy nemcsak a karácsony, hanem a várakozás ünnepéhez is elmondhatja jókívánságaikat. Hozzátette, hogy a cég szlogenje; „A Város szolgálatában.” mondat fogalmazza meg röviden a T-Szol Zrt. és a T-Szol Csoport tagvállalatok működésének alap tételét, miszerint munkájukkal a tatabányai lakosok életminőségének javulásához szeretnének hozzájárulni.

„Egy pillanatig sem gondolkodtunk azon, hogy eleget teszünk-e annak a nemes felkérésnek, hogy az idei ablaknyitogató program keretében támogassuk-e a krízis alapítványt. Hiszünk abban, hogy összefogással, együtt nemes célokért küzdhetünk és eredményeket érhetünk el.”-tette hozzá

A T-Szol Zrt. nyitotta a november 28-i adventi ablakot az Árpád téren

A T-Szol Csoport dolgozói ezúton is áldott adventet és meghitt, szeretetben együtt töltött perceket kívánnak mindenkinek!

Megszakítás