Keresés
Generic filters

A T-Szol Csoport újabb járványintézkedései

Országos és városi szinten ugyan enyhítenek a járványintézkedéseken, de magát a járványt még nem sikerült teljesen megfékezni. Vállalatcsoportunk korábban bevezetett óvintézkedéseinek többsége még mindig életben van, hiszen az első és legfontosabb számunkra ügyfeleink, felhasználóink egészsége és biztonsága. Ugyanakkor néhány szigorításon túl, az utóbbi hetekben könnyítettünk is némely területen, figyelembe véve a kormány és az egészségügy határozatait, ajánlásait.

A T-Busz Kft. járatain minden utasnak kötelező a száj és az orr eltakarása május 2-tól visszavonásig. Május 15-től újra csak az első ajtónál lehet felszállni a járművekre, valamint újra lehet jegyet váltani a buszsofőröknél. Sűrűbben járnak az autóbuszok május 4-től, a mobiljegy alkalmazásból április 25-től havi összvonalas bérlet is vásárolható, az autóbusz állomáson pedig már újra lehet készpénzzel fizetni. A társaság folyamatosan fertőtleníti a járműveket, a buszmegállókat, valamint a jegyértékesítő automatákat.

A TKKN Kft. továbbra is folyamatosan fertőtleníti a város közterületeit. Május 8-tól fokozatosan újranyitották a játszótereket, melyeket a társaság munkatársai fertőtlenítettek.

A T-Szol Zrt. munkavállalói a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkezdték a város parkterületeit rendbe tenni. A közparkok szépítését a következő hetekben is folytatni fogják munkatársaink. Továbbra is zárva tart társaságunk Fő téri ügyfélszolgálati irodája, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy kizárólag online vagy telefonon keressék munkatársainkat, az újranyitás feltételeit vizsgáljuk.

Az Agora Nonprofit Kft. és a Cseri Strand és Élményfürdő Kft. munkatársai május 4-től a város virágosításával is foglalkoznak az ételosztás mellett. Az Agora Nonprofit Kft. koordinálásában április eleje óta zajlik Tatabányán az idősek ételosztási projektje, mely során már 1400 ételt osztanak ki napi szinten. Ehhez a projekthez a T-Szol Zrt. és a Cseri Strand és Élményfürdő Kft. is csatlakozott, utóbbi tagvállalat ezen felül biztosítja a Szent Borbála Kórház dolgozóinak elszállásolását és ellátását a Sport Hotel és Étteremben.

Vállalatcsoportunk mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, és lehetőségeihez mérten megkönnyítse a járványhelyzet időszakát.

Megszakítás