Keresés
Generic filters

A T-Szol Csoport koronavírus elleni, lakosság érdekében tett újabb intézkedései

Az új koronavírus terjedésének megfékezésén, illetve enyhítésén az eddig meghozott rendelkezéseken túl újabb, rendkívüli intézkedésekkel segít vállalatcsoportunk a Tatabányán élő és közlekedő lakóknak, melyekkel szeretnénk elősegíteni a biztonságosabb és élhetőbb környezetet városunkban.

A T-Szol Zrt. újabb intézkedését a távhőszolgáltatás lakossági fogyasztóinak, valamint az üzleti célú ingatlanok bérlőinek védelmében hozta meg. A járványhelyzetre való tekintettel és társadalmi felelősségvállalás jegyében a Társaság Igazgatósága fizetési moratóriumra vonatkozó határozatot hozott, így azon kérvényezők, akik a járvány miatt kerültek nehéz helyzetbe, 3 hónapig mentesülhetnek számlafizetési kötelezettségeik alól.

A TKKN Kft. munkatársai továbbra is folyamatosan fertőtlenítik a buszmegállókat és a padokat.

Az Agora Nonprofit Kft. koordinálásával, a Tatabánya MJV Önkormányzata által szervezett idősek ételosztása folyamatosan zajlik. A szépkorú városlakóknak jelenleg körülbelül 1.100 adag ételt osztanak ki naponta, mely szám folyamatosan növekszik. Az ételek kihordásában járművek és személyzet biztosításával az Agora Nonprofit Kft.-n kívül segít a Gyémánt Fürdő és a T-Szol Zrt. is, a város további bevont intézményeivel közösen, valamint a jelenleg 19 jármű tisztítását és fertőtlenítését végzi a T-Busz Kft.

A Sport Hotel továbbra is a Szent Borbála Kórház orvosai és ápolói számára biztosít ingyenes elhelyezést, egészségük megőrzése érdekében. Továbbá állandó büféasztallal, szükség esetén hidegcsomaggal segítik az egészségügyben dolgozók mindennapjait.

A T-Busz Kft. az egészségügyben dolgozók számára továbbra is ingyenes utazási lehetőséget biztosít, az április hónapra bérletet váltó utasok pedig május 15-ig használhatják azt. Az autóbuszokat, a jegy- és bérletértékesítő automaták érintőképernyőit, illetve bankjegy, érme és bankkártya moduljait folyamatosan takarítja és fertőtleníti a társaság. A megvásárolt jegyek, bérletek és mobiljegyek bármely ajtónál történő érvényesítése a megszokott módon, zavartalanul működik.

Vállalatcsoportunk mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, és lehetőségeihez mérten megkönnyítse a járványhelyzet időszakát.

Reset password

Adja meg a e-mail címet, küldünk egy linket, hogy változtassa meg a jelszavát.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Iratkozzon fel e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Powered by Estatik
Megszakítás