Keresés
Generic filters

Átmeneti fűtés leállás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az időjárás kedvező alakulása és a várható előrejelzések alapján és az üzletszabályzatunk szabályozásának megfelelően* Társaságunk a távhővel ellátott épületekben 2024. április 30-án (kedden) leállítja a fűtésszolgáltatást. A leállás az intézményi- a szabadpiaci-, illetve az egyedi méréssel rendelkező lakossági fogyasztókat nem érinti. Esetükben saját maguk dönthetnek a leállásról.

Egyedi igény alapján, azonban lehetőség van a szolgáltatás folytatására május 15-ig, a fűtési időszak hivatalos befejezéséig. Ezt a társasházi közös képviseletek igényelhetik, melyet írásban szükséges eljuttatniuk a tavho.hibabejelentes@tszol.hu elektronikus levelezési címre. Fontos információ, hogy az egy fűtési rendszerről ellátott közösségek egybehangzó döntésére van szükség, tehát az egy hőközponthoz tartozó összes társasházi közösség írásos jóváhagyása szükséges a fűtés további igénybevételéhez. Az igények megérkezését követően három órán belül végrehajtjuk a kérést.

Probléma esetén kérjük jelezzen a tavho.hibabejelentes@tszol.hu email címen, vagy

  • a +3634/600-700-as telefonszámon az 1. majd a 2. melléken vagy
  • a közvetlen hibabejelentő vonalon a +3634/200-288-as telefonszámon.

* „A távhőszolgáltató- az egyes hőközpontból ellátott felhasználói közösségek rendelkezésének hiányában- szabályozott fűtés szolgáltatást április 15 után, de még május 15 előtt leállítja, ha a napi átlaghőmérséklet 3 egymást követő napon keresztül 12 ⁰C, értéket meghaladja. A távhőszolgáltató – május 15. napján – a szabályozott fűtésszolgáltatást – más rendelkezés hiányában – leállítja.”

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Használati feltételek and Adatvédelmi irányelvek
Powered by Estatik
Megszakítás