Keresés
Generic filters

Közös gondolkodás a hatékony együttműködésért

A T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. idén is székházába invitálta a tatabányai és baji társasházak közös képviseleteit arra a fórumra, amelyet hagyományteremtő szándékkal a tavalyi esztendőben rendeztek meg először. A találkozó célja ezúttal is az együttgondolkodás, a közös feladatok meghatározása és áttekintése, a felmerült kérdések és javaslatok megvitatása volt.

A megjelenteket dr. Hidas János igazgatósági elnök köszöntötte, aki hangsúlyozta, a Tatabányai Szolgáltató Zrt.-t, hűen a nevéhez, megalakulása óta az a cél vezérli, hogy az általa összefogott városi cégek magas minőségű szolgáltatást nyújtsanak a tatabányaiaknak. A cégcsoport azonban legalább ennyire fontosnak tartja a visszacsatolást az általa nyújtott szolgáltatásokról. Szeretné megismerni a fogyasztók véleményét, hogy mivel elégedettek és min kellene még változtatni, javítani; illetve szeretne pontos és hiteles információkat tolmácsolni feléjük az elvégzendő feladatok miértjéről, mikéntjéről, illetve az együttműködés fontosságáról, mint a siker kulcsáról. – A közös képviseletekre fontos szerep hárul ebben a párbeszédben, ezért is hoztuk létre ezt a fórumot – tette hozzá dr. Hidas János, aki hasznos eszmecserét kívánt a résztvevőknek.

A köszöntő után az előadók – Áts Csaba műszaki igazgató-helyettes, Treuer Sebestyén távhőszolgáltatási főmérnök és Cseh László közterület-kezelési igazgató – váltották egymást a pódiumnál, többek között olyan témákat körüljárva, mint például az automata töltőrendszerek kiépítésének fontossága, hiszen a fűtési panaszok döntő hányada a töltőrendszerek hiányosságaira vezethetőek vissza.

Az előadások után elhangzott észrevételekre a T-Szol Zrt. munkatársai készséggel válaszoltak, illetve az olyan kérdéskörökben, amelyek némi utánajárást igényeltek, ígéretet tettek, hogy azokat is mindenképpen meg fogják válaszolni. A jelenlévők nyomtatott formában magukkal vihették az elhangzott előadások anyagait.

Azokra a képviseletekre is gondoltak továbbá a szervezők, amelyek ezúttal nem tudtak részt venni a fórumon: az előadások anyagát >ide kattintva< lehet letölteni a www.tszol.hu dokumentumtárából.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Használati feltételek and Adatvédelmi irányelvek
Powered by Estatik
Megszakítás