Rólunk

A T-Szol Zrt. saját tulajdonában, illetve vagyonkezelésében lévő önkormányzati tulajdonú nem lakáscélú helyiségek hasznosításának feladatait Társaságunk Ingatlangazdálkodási Csoportja látja el.
Társaságunk Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatától vagyonkezelésbe kapott közel 400 db nem lakáscélú helyiséget is magába foglaló ingatlan portfóliójában megtalálhatók az üzlethelyiségek, irodák, tárolók, pincék, garázsok.
Ingatlangazdálkodási Csoportunk munkája során ellátja az ingatlan-portfólió kezelését, megszervezi az ingatlanok bérbe, illetve használatba adását. Csoportunk az ingatlanok kezelése során gondoskodik az ingatlanvagyon nyilvántartásáról, állagának és értékének a megőrzéséről, védelméről, hatékony és gazdaságos működtetéséről.
Az ingatlanok hasznosításával összefüggésben szervezi az ingatlanok megtekintését, valamint előkészíti az ingatlan bérletére, használatára vonatkozó szerződéseket.

A bérelhető ingatlanok rövid ismertetését, a helyiségbérleti szerződés megkötéséhez szükséges feltételeket szabályozó ajánlattételi felhívást az érdeklődők megtalálhatják a weboldalon.

A T-Szol Zrt. Ingatlangazdálkodási Csoportjának munkatársai állnak a jelenlegi és a jövőbeli partnereik rendelkezésére.