Ügyfélfogadási rend a T-Szol Zrt. Központi ügyfélszolgálatán

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy Központi ügyfélszolgálatunkon (Fő tér 18/E.) óvintézkedések és korlátozások bevezetésével továbbra is várjuk ügyfeleinket. A látogatás a testhőmérséklet mérése után kizárólag szájmaszk viselésével lehetséges.

Megkérjük kedves felhasználókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, az ügyfélszolgálat látogatása helyett továbbra is a nem személyes ügyintézési formákat válasszák (online fiók, telefon, e-mail vagy posta). Ezekről részletesebb tájékoztatás, az elérhetőségek megjelölésével közleményünk végén olvasható.

Amennyiben mégis felkeresné Központi ügyfélszolgálatunkat, javasoljuk, hogy foglaljon előzetes időpontot, így elkerülhető a sorban állás. Az online időpontfoglalásra a www.tszol.hu/online-idopontfoglalas honlapcímen, vagy telefonon a 34/600-700-as számon van lehetőség.

Kollégáinknak minden reggel, ügyfeleinknek minden látogatás alkalmával megmérjük a testhőmérsékletét. Ha valakinél hőemelkedést vagy lázat jelez a hőmérő, az ügyfélszolgálat területére nem áll módunkban beengedni.

Ügyintézőink és ügyfeleink számára a szájmaszk használata kötelező, az intézkedés visszavonásáig. A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, a várakozóteret és a gyereksarkot lezártuk. Az ügyfélszolgálat területén csak az éppen ügyet intéző látogatók tartózkodhatnak, ezért megkérjük kedves vendégeinket, hogy az ügyfélszolgálat bejárata előtt várakozzanak. Kérjük felhasználóinkat, hogy a személyes ügyintézésre csak egy fő érkezzen (lakásátírás esetén legfeljebb két fő), valamint az ügyintézés során ügyeljenek az előírt védőtávolságra és a higiéniás előírásokra.

Ügyintézőink a megszokott nyitvatartási időben állnak rendelkezésükre:

  • Hétfő: 7 – 19 óráig
  • Kedd: 8 – 14 óráig
  • Szerda: 9 – 17 óráig
  • Csütörtök: 10 – 17 óráig
  • Péntek: 8 – 12 óráig

Közös ügyfélszolgálatunkon a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. is várja ügyfeleit. Látogatása előtt kérjük, tájékozódjon a hulladékkezelő ügyfélfogadási feltételeiről a vállalat honlapján (www.vvhulladekkezelo.hu) vagy központi telefonszámán (34/600-700).


A T-Szol Zrt. nem személyes elérhetőségei:

Társaságunk folyamatosan követi a koronavírussal kapcsolatos helyzetet, és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg további intézkedéseit. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbra is biztonságos és zavartalan szolgáltatást nyújtson felhasználóinak.

Kérjük szíves együttműködésüket, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében.